We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Na predaj rodinný dom pri Humennom.

Street: Lackovce
City/Town: Lackovce
District: Humenné
County: Prešovský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
110 000 €
dohoda možná

Property description

Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom v strediskovej obci s vynikajúcim občianskym vybavením 2 km od Humenného. Dom je postavený z tehál a pozostáva z kuchyne, 3 obytných miestností, kúpeľne, WC,komory a vstupnej chodby. Je v pôvodnom stave ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Súčasťou domu je murovaná garáž. Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS a postavená na pozemku o rozlohe 2014 m2 /šírka pozemku je 18 m/. Možnosť odpredaja časti pozemku, nakoľko k zadnej časti vedie prístupová cesta. Dom je voľný kúpou.

Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915 293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a poskytovaných služieb.Radi Vám poradíme a pomôžeme aj pri výbere banky v prípade hypoteky a zároveň zabezpečujeme kompletný právny a poradenský servis spojený s kúpou nehnuteľnosti.

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
original condition
Total area:
140 m2/month
Usable area:
140 m2
Built-up area:
2014 m2
Number of floors:
1
:
3
Number of bathrooms:
1
Parking:
yes
Furnishing:
unfurnished
System connection:
yes
Sewer connection:
yes
Gas connection:
yes
Built from:
brick
:
no
Heating:
yes
Array:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Mgr. Mária Dubiaková

Mgr. Mária Dubiaková

  • Slovensky
  • English
  • rusr
  • narks
  • sora

SIMILAR REAL ESTATES