We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Na predaj rodinný dom pri Londýne.

Street: Londýn
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
1 400 000 €

Property description

Ponúkame Vám na predaj  krásny, tradične riešený samostatne stojaci 4-izbový dom. Tento dom s výhľadom na polia  je samostatným rodinným domom so 4 spálňami a svetlým moderným interiérom nachádzajúci sa blízko dediny Ripley a Send. Zo vstupnej haly vedie šatňa s dvojpodlažnou obývacou izbou vedúcou na vydláždenú terasu s výhľadom na polia. Otvorená kuchyňa je spojená s obývacou izbou. Biele kremenné pracovné dosky sú doplnené  vstavanými spotrebičomi. Samostatná, vybavená technická miestnosť so spotrebičmi vedie do zadnej záhrady. Na prvom poschodí sú štyri spálne s veľkou  kúpeľňou do hlavnej spálne doplnené o rodinnú kúpeľňu. Vonku je parkovanie na ulici pre niekoľko áut a trávnatá záhrada s dláždenou terasou, veľkým dreveným prístreškom a bočným prístupom.

V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.

Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
180 m2
Built-up area:
180 m2
Built-up area:
180 m2
Type:
new Building
Energy performance certification:
A
Balcony:
yes
Terrace:
yes
Garage:
yes
Cellar:
yes
Pantry:
yes
Total area:
180 m2
Number of balconies:
1
Terraces count:
1
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
Gas:
yes
Sewage:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Mgr. Mária Dubiaková

Mgr. Mária Dubiaková

  • Slovensky
  • English
  • rusr
  • narks
  • sora

SIMILAR REAL ESTATES