Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj rodinný dom pri Humennom.

Ulica: Lackovce
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
105 000 €
dohoda možná

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom v strediskovej obci s vynikajúcim občianskym vybavením 2 km od Humenného. Dom je postavený z tehál a pozostáva z kuchyne, 3 obytných miestností, kúpeľne, WC,komory a vstupnej chodby. Je v pôvodnom stave ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Súčasťou domu je murovaná garáž. Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS a postavená na pozemku o rozlohe 2014 m2 /šírka pozemku je 18 m/. Dom je voľný kúpou.

Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915 293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a poskytovaných služieb.Radi Vám poradíme a pomôžeme aj pri výbere banky v prípade hypoteky a zároveň zabezpečujeme kompletný právny a poradenský servis spojený s kúpou nehnuteľnosti.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
140 m2
Úžitková plocha:
140 m2
Zastavaná plocha:
2014 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Počet kúpeľní:
1
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
áno
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Mária Dubiaková

Mgr. Mária Dubiaková

  • Slovensky
  • English
  • rusr
  • narks
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti